Primera entrada: la presentació

Tot començament necessita d’una presentació.

Doncs us presento faktorfoto, el meu blog dedicat a una de les meves passions: la fotografia.

En ell hi aniré reflectint aquest hobby (almenys de moment només és això) ja sigui en forma de fotografies simples o en forma d’àlbum, sempre enllaçats al meu compte de Flickr.

La idea és que em serveixi de plataforma per tenir presència pròpia a la xarxa i que alhora les entrades es publiquin a les meves xarxes socials, actualment facebook i google+ tot i que principalment faig ús de la primera.

Durant els propers dies, si hi aneu entrant (espero que així sigui), potser anireu veient canvis visuals perquè encara haig d’acabar de descobrir com funciona això del wordpress ja que és el primer cop que l’utilitzo.

Així doncs, aquí i ara, comença a caminar faktorfoto.